вівторок, 16 лютого 2010 р.

Нові закони щодо порнографії



Парламент прийняв за основу проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії розповсюдження дитячої порнографії.

В закон «Про телекомунікації» вносяться зміни, згідно з якими споживачі телекомунікаційних послуг зобов'язані у разі виявлення в Інтернеті порнографії, матеріалів, пов'язаних з насильством, проявом расової та національної нетерпимості і тероризму, пропагандою наркотиків, порушенням прав інтелектуальної власності, - повідомляти про це провайдерам телекомунікацій та / або правоохоронним органам.

На підставі вмотивованого подання правоохоронних органів провайдери телекомунікаційних послуг зобов'язані вживати заходів для обмеження доступу своїх клієнтів до ресурсів, через які поширюється незаконне інформаційне наповнення (контент).
Провайдери зобов'язані зберігати інформацію про всіх з'єднаннях свого клієнта з ресурсами, доступ до яких надається зазначеним провайдером .
У разі виявлення порушення клієнтом законодавства України провайдери зобов'язані інформувати правоохоронні органи.
Ольга Москалюк, «ForUm»

Тобто виходить що провайдери будуть повністю контролювати своїх абонентів і весь їхній контент, абсолютний контроль.
Я тільки за те щоб карали тих що поширює порнографію і не тільки дитячу, а ще тих що на сайтах з рефератами і т.п. куди заходять діти розміщують рекламу з порнографією та рунет і уанет повністю забитий порнографією ...а тут хочуть запровадити тотальний контроль. Як завжди у нас якщо щось роблять то перегинають палку...

Немає коментарів:

Дописати коментар